Підготовка продуктів
Машина очищення насіння соняшнику (шліфовка)
За допомогою цього пристрою можна швидко, а головне якісно очистити сире та смажене насіння соняшнику від пилу та інших видів забруднень.
Технічні характеристики
Продуктивність, кг/годину | 500-700 |
Споживана потужність, кВт/год | 7.5 |
Габаритні розміри(ШхДхВ), мм | Шліфовка: 2700х1000х2100 Конвеєр: 2500х2200х1200 Циклон: 1750х750х1580 |
Машина очищення насіння соняшнику (шліфовка)
ДокладноМашина засолювання насіння
Для реалізації завдання по засолюванні насіння Вам допоможе машина, в якій застосована вакуумна технологія. Робота машини максимально проста і ефективна: процеси перемішування чергуються з процесами відстоювання.
Технічні характеристики
Режим роботи | напівавтоматичний (періодичний) |
Продуктивність, кг/годину | 100 |
Разове завантаження | до 200 кг насіння + розсол |
Споживана потужність, кВт/год | 3,0 |
Маса, кг | 600 |
Габаритні розміри(ШхДхВ), мм | 1500x2300x1800 |
Машина засолювання насіння
ДокладноУстановка відбору лушпиння
Установка для відбору лушпиння-промислова система, що дозволяє ефективно відбирати легкі частинки в потоці насіння соняшнику.
Технічні характеристики
Продуктивність (залежить від виду продукту) кг/годину | 150 |
Вид продукту | семена подсолнуха, тыквы |
Споживана потужність, кВт/год | 0,25 |
Маса, кг | 50 |
Габаритні розміри(ШхДхВ), мм | 500х1300х1600 |
Установка відбору лушпиння
ДокладноОбладнання для змішування заморожених продуктів
Промисловий змішувач - спеціальне обладнання для змішування заморожених або сухих продуктів як на великих, так і дрібних виробництвах.
Технічні характеристики
Режим роботи | Напівавтоматичний, преремешивание по заданому часу |
Продуктивність, кг/годину | 6000-10000 |
Споживана потужність, кВт/год | 2.2 |
Маса, кг | 520 |
Габаритні розміри(ШхДхВ), мм | 1500x2300x1800 |
Обладнання для змішування заморожених продуктів
ДокладноСтанція підготовки розсолу
У виробництві насіння не обійтися без спеціальної установки – станції підготовки розсолу. Даний агрегат являє собою якийсь міксер, в якому готується соляний розчин, необхідний для обробки продукції (смаженої солоної насіння).
Технічні характеристики
Режим роботи | напівавтоматичний (періодичний) |
Ємність, л | 300 |
Споживана потужність, кВт/год | 1,5 |
Маса, кг | 70 |
Габаритні розміри(ШхДхВ), мм | 1000x1100x1500 |
Станція підготовки розсолу
ДокладноКалібратор сухих (заморожених) продуктів
Калібратор, він же трієр або роздільник – це спеціальний пристрій, необхідний для сортування продукту, у відповідності з розміром фракцій. За допомогою калібратора можна відсортувати сухі і заморожені продукти, такі як спаржа, стручкова квасоля, цвітна капуста і багато іншого.
Технічні характеристики
Продуктивність (залежить від виду продукту) кг/годину | 100…1000 |
Вид продукту | Сипучі сухі або заморожені продукти з характерними лінійними розмірами 3 - 100 мм |
Споживана потужність, кВт/год | до 3,5 |
Маса, кг | до 700 |
Габаритні розміри(ШхДхВ), мм | 1800х1300х2500 |
Калібратор сухих (заморожених) продуктів
Докладно-
Якість
Особлива увага на кожному етапі виробництва
-
Надійність
Використовуємо тільки перевірені комплектуючі світових виробників
-
Довговічність
Безперебійна робота обладнання досягається завдяки ретельному підходу до проектування і збірці
-
Зручність
Зручний і зрозумілий інтерфейс опреатора. Прдуманний доступ до вузлів для обслуговування
-
Технічна підтримка
Наші технічні фахівці завжди готові дати кваліфіковану консультацію і допомогу у вирішенні завдань
-
Доступність
Проектування і розробка здійснюється в Україні. У ціну обладнання не включається дороге розмитнення або доставка з інших країн.