Калібратор сухих (заморожених) продуктів

Калібратор, він же трієр або роздільник – це спеціальний пристрій, необхідний для сортування продукту, у відповідності з розміром фракцій. За допомогою калібратора можна відсортувати сухі і заморожені продукти, такі як спаржа, стручкова квасоля, цвітна капуста і багато іншого.

Фракції різного калібру сортуються по різним рівням і відводяться окремі лотки або ємності. Розглянемо роботу калібратора для сухих заморожених продуктів на прикладі стручкової квасолі. Стандартний розмір квасолі, відповідно до вимог ГОСТу, становить 3-3,5 см. За допомогою калібратора можна відсортувати стандартні фракції від тих, що деформувалися в процесі заморожування або сушіння.

Продуктивність калібратора становить від 100 до 1000 кг/год. При необхідності ви можете змінювати калібрувальні решета, в залежності від виду продукту.

Для того, щоб купити калібратор вам необхідно лише зателефонувати нам.

Технічні характеристики
Продуктивність (залежить від виду продукту) кг/годину 100…1000
Вид продукту Сипучі сухі або заморожені продукти з характерними лінійними розмірами 3 - 100 мм
Споживана потужність, кВт/год до 3,5
Маса, кг до 700
Габаритні розміри(ШхДхВ), мм 1800х1300х2500
Задати питання по обладнанню можна