Калібратор сухих (заморожених) продуктів
Калібратор, він же трієр або роздільник – це спеціальний пристрій, необхідний для сортування продукту, у відповідності з розміром фракцій. За допомогою калібратора можна відсортувати сухі і заморожені продукти, такі як спаржа, стручкова квасоля, цвітна капуста і багато іншого.
Фракції різного калібру сортуються по різним рівням і відводяться окремі лотки або ємності. Розглянемо роботу калібратора для сухих заморожених продуктів на прикладі стручкової квасолі. Стандартний розмір квасолі, відповідно до вимог ГОСТу, становить 3-3,5 см. За допомогою калібратора можна відсортувати стандартні фракції від тих, що деформувалися в процесі заморожування або сушіння.
Продуктивність калібратора становить від 100 до 1000 кг/год. При необхідності ви можете змінювати калібрувальні решета, в залежності від виду продукту.
Для того, щоб купити калібратор вам необхідно лише зателефонувати нам.
Технічні характеристики
Продуктивність (залежить від виду продукту) кг/годину | 100…1000 |
Вид продукту | Сипучі сухі або заморожені продукти з характерними лінійними розмірами 3 - 100 мм |
Споживана потужність, кВт/год | до 3,5 |
Маса, кг | до 700 |
Габаритні розміри(ШхДхВ), мм | 1800х1300х2500 |
- зателефонувавши нам по телефону +38 (067) 520-44-60
- приїхавши до нас особисто
- заповнивши форму на нашому сайті