Піч для виготовлення жареного насіння

Інноваційна технологія одночасної обжарювання і перемішування продукту в потоці гарячого повітря.

Піч призначена для автоматичного сушіння, очищення від жарочної пилу, обсмажування і охолодження сипучих харчових продуктів і сировини (насіння, сої, кави в зернах та ін).

Особливий принцип контролю температури продукту значно збільшує смакові якості оброблюваного продукту, а також зводить до мінімуму вплив людського фактора в процесі обжарювання (сушіння).

Термічній обробці жарочної печі можуть піддаватися будь-які сипкі продукти з характерними лінійними розмірами 3 – 20 мм такі як: насіння соняшнику, гарбуза, соя, кава в зернах, боби какао, горіхи, зернові культури та ін.
У нас Ви завжди можете випробувати піч на своїх продуктах! Приїзджайте!
Технічні характеристики
Обсяг завантажувального бункера, л до 50
Температура повітря на вході в жарочну камеру, 0С 20 – 250
Продуктивність, кг/годину 140
Час обробки (сушіння і обсмажування) продукту, хв 4 – 15
Час охолодження продукту, хв 4 – 15
Потужність встановленого обладнання, кВт 53
Характерний рівень споживаної електроенергії, кВт 40
Габаритні розміри установки, включаючи охолоджувач(ШхДхВ), мм 1100x2790x2100
Маса установки, кг 1200
Обслуговуючий персонал, чол 1
Задати питання по обладнанню можна

Піч для виготовлення жареного насіння

Плануючи розпочати виробництво смаженого насіння варто з усією серйозністю поставитися до вибору жарочного обладнання. На даний момент існує кілька різних типів жаровень для насіння, кожен з яких має свої плюси і мінуси. Одні можуть бути витратними, споживаючи багато електроенергії, інші - давати посередню якість смаженої насіння. Також не варто забувати і про якість виготовлення самого обладнання.

Дослідним шляхом, тісними стосунками з виробниками, ми прийшли до висновку, що найоптимальніша технологія печей для смаження насіння - обсмажування насіння в потоці гарячого повітря. Такі жаровні для насіння кардинально відрізняються від інших типів печей своїм принципом роботи. В процесі обсмажування, насіння немов перебуває в підвішеному стані за рахунок роботи потужного вентилятора, що дає рівномірний розподіл гарячого повітря по всьому об'єму кожної насінини. При цьому, повітря циркулює по колу і проходить спеціальний фільтр, який збирає все сміття і нагар, в результаті чого, кінцевий продукт стає чистішим. В кінці смаження підігрів повітря відключається і відбувається охолодження насіння. При цьому весь процес смаження автоматично контролюється електронікою, що максимально виключає вплив людського фактора і дає стабільну якість продукту.

Що в підсумку. Ми можемо запропонувати вам все необхідне перевірене обладнання для виробництва смаженої насіння. Ми використовуємо тільки якісні комплектуючі та матеріали, проводимо пуско-налагоджувальні роботи, навчаємо персонал і даємо гарантію. Ми дуже дорожимо хорошими відносинами з замовниками і своєю репутацією.