Піч для виготовлення жареного насіння
Піч призначена для автоматичного сушіння, очищення від жарочної пилу, обсмажування і охолодження сипучих харчових продуктів і сировини (насіння, сої, кави в зернах та ін).
Особливий принцип контролю температури продукту значно збільшує смакові якості оброблюваного продукту, а також зводить до мінімуму вплив людського фактора в процесі обжарювання (сушіння).
Термічній обробці жарочної печі можуть піддаватися будь-які сипкі продукти з характерними лінійними розмірами 3 – 20 мм такі як: насіння соняшнику, гарбуза, соя, кава в зернах, боби какао, горіхи, зернові культури та ін.
У нас Ви завжди можете випробувати піч на своїх продуктах! Приїзджайте!
Технічні характеристики
Обсяг завантажувального бункера, л | до 50 |
Температура повітря на вході в жарочну камеру, 0С | 20 – 250 |
Продуктивність, кг/годину | 140 |
Час обробки (сушіння і обсмажування) продукту, хв | 4 – 15 |
Час охолодження продукту, хв | 4 – 15 |
Потужність встановленого обладнання, кВт | 53 |
Характерний рівень споживаної електроенергії, кВт | 40 |
Габаритні розміри установки, включаючи охолоджувач(ШхДхВ), мм | 1100x2790x2100 |
Маса установки, кг | 1200 |
Обслуговуючий персонал, чол | 1 |
- зателефонувавши нам по телефону +38 (067) 520-44-60
- приїхавши до нас особисто
- заповнивши форму на нашому сайті
Піч для виготовлення жареного насіння
Плануючи розпочати виробництво смаженого насіння варто з усією серйозністю поставитися до вибору жарочного обладнання. На даний момент існує кілька різних типів жаровень для насіння, кожен з яких має свої плюси і мінуси. Одні можуть бути витратними, споживаючи багато електроенергії, інші - давати посередню якість смаженої насіння. Також не варто забувати і про якість виготовлення самого обладнання.
Дослідним шляхом, тісними стосунками з виробниками, ми прийшли до висновку, що найоптимальніша технологія печей для смаження насіння - обсмажування насіння в потоці гарячого повітря. Такі жаровні для насіння кардинально відрізняються від інших типів печей своїм принципом роботи. В процесі обсмажування, насіння немов перебуває в підвішеному стані за рахунок роботи потужного вентилятора, що дає рівномірний розподіл гарячого повітря по всьому об'єму кожної насінини. При цьому, повітря циркулює по колу і проходить спеціальний фільтр, який збирає все сміття і нагар, в результаті чого, кінцевий продукт стає чистішим. В кінці смаження підігрів повітря відключається і відбувається охолодження насіння. При цьому весь процес смаження автоматично контролюється електронікою, що максимально виключає вплив людського фактора і дає стабільну якість продукту.
Що в підсумку. Ми можемо запропонувати вам все необхідне перевірене обладнання для виробництва смаженої насіння. Ми використовуємо тільки якісні комплектуючі та матеріали, проводимо пуско-налагоджувальні роботи, навчаємо персонал і даємо гарантію. Ми дуже дорожимо хорошими відносинами з замовниками і своєю репутацією.